top of page

Fokus Fredag: Tilskud jeg giver mit barn for at styrke immunforsvaret (21 måneder)

Efter Atlas startede i dagpleje (august ’21) har vi virkelig fået vores smagsprøve på sygdom. Ikke alvorlig sygdom (heldigvis) men I ved forkølelse, hoste, feber osv. ofte.


Og ikke fordi sygdom i form af bakterier, virus, feber mv. er dårlige for os, slet ikke. De små SKAL igennem de ting for at styrke deres immunforsvar, men dermed ikke sagt det er nemt for familien, når nogen eller alle for den sags skyld er syge hver anden uge, pyh.


Sidste efterår, hvor vi virkelig var hårdt ramt, gik jeg derfor i gang med at styrke hans immunforsvar så meget som muligt.✨ Vitaminer & Mineraler ✨


♡ Multivitamin: et godt BASIS-miks af vitaminer og mineraler. Vi er glade for OmniMini - tygges af de lidt større og knuses til de mindre børn.

♡ D-vitamin: enormt vigtig for immunforsvaret bl.a. Helt fra fødslen skal de små have D. Vi giver lidt mere end anbefalet, fordi ADT er så (åndsvagt, sorry) sat, og vi mennesker har brug for meget mere. Også de små. Alt med måde, men I ved, hvad jeg mener.

♡ Jern: i form af Kräuterblut. Vigtig for iltens transport rundt i kroppen og derfor livsvigtigt. Gør kroppen bedre i stand til at bekæmpe infektioner, når de opstår. Mærker kæmpe forskel når A får det.

♡ Mineraler: ekstra mineraler - bl.a. Magnesium og Calcium.


✨ Probiotika ✨


80-90% af kroppens immunforsvar sidder i tarmene. Derfor er en god tarmflora SÅ essentiel. Skift gerne mellem probiotika - på den måde sikrer vi at få bakterier fra flere forskellige stammer.

✨ Olier ✨


En god fedtsyre-balance er vigtigt for at kroppen kan optage næring.

♡ Omega-3: fra fiskeolie.

♡ Omega-6: i form af kæmpenatlysolie (lettest-optagelige form).


✨ Homøopati & Cellesalte ✨


♡ Ferrum Phos. D12: immunstyrkende middel til de små. Særligt hvis tendens til hyppige forkølelser og infektioner samt ved lav feber (< 38,5).

♡ Argentit Comp.: infektions-, inflammations- og generelt immunstyrkende middel.

♡ Cellesalte: Calcium flour., Calcium phos. og Calcium sulf. - alle D6 samt Kalium chlor. og Kalium sulf også D6. Uddyber cellesalte snart.

Jeg har skrevet en uddybet version i min Facebook-gruppe, hvor jeg kommer mere specifikt ind på, hvad præcis jeg giver Atlas i form af dosis samt hvilke mærker, jeg sværger til. 💛


Link til min facebook-gruppe finder du her: https://www.facebook.com/groups/598549004459732


Kærligst, KComments


bottom of page