top of page

Mine naturlige råd til influenza & forkølelse

Kære alle,


I denne Fokus Fredag deler jeg mine naturlige råd til influenza og forkølelse. Selvom det ikke er influenza-sæson lige nu (april '22), er der MANGE der oplever, at deres immunforsvar er udfordret på den ene eller anden måde. Jeg tror personligt, det kan have noget at gøre med, at vi i så lang tid (2 år on and off) har været mere eller mindre isoleret fra hinanden pga you-know-what, hvilket på ingen måde har gjort noget godt for immunforsvaret. Nå, det er en helt anden snak. Nu til mine anbefalinger af midler, som jeg selv tager enten dagligt eller så snart, jeg mærker noget komme snigende.✨ Vitaminer & Mineraler ✨⁣


♡ C-vitamin: Stærk antioxidant der bl.a. er enormt vigtig for immunforsvaret. Tag gerne ekstra. Jeg tager personligt 2 gram, når jeg oplever infektion.

♡ D-vitamin: Også vigtigt for immunforsvaret. Tag gerne 80mcg i de mørke måneder. Det fantastiske er, at videnskabelige studier (endelig) har påvist vigtigheden af at spise D-vitamin dagligt. Særligt i disse tider…⁣

♡ Selen: Et af de vigtigste mineraler til immunforsvaret. Vores jord er desværre meget udpint, hvorfor det er de færreste af os, der får nok Selen gennem kosten. Der foreligger tilmed resultater på, at Selen er vigtigt for at bekæmpe virus.

♡ Zink: Sansemineralet nummer 1! Når vi bliver syge med fx. influenza påvirkes vores sanser (særligt smags- og lugtesans). Her er Zink vigtigt.

♡ Jern: Immunforsvaret har også brug for jern for at fungere optimalt. Jeg anbefaler altid Kräuterblut, da dette er en af de lettest-optagelige former for jern og et af de eneste, der IKKE giver forstoppelse.


♡ Q10: aka coenzym Q10 fordi det i virkeligheden et et enzym.

♡ Probiotika: aka mælkesyrerbaktier. Størstedelen (op til 90%) af kroppens immunforsvar sidder i tarmene, og netop derfor er det så vigtigt at styrke tarmfloraen.

✨ Urter ✨⁣


♡ Echinacea aka Rød Solhat: Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelsestilstande.

♡ Kan Jang: Urtesammensætning, der forhindrer virus i at trænge ind i cellerne.

✨ Homøopati ✨⁣


♡ Argentit Comp.: Det ultimative infektions-, inflammations- og generelt immunstyrkende middel til både børn og voksne.

♡ Engystol: Homøopatisk Influenza-middel.

♡ Snuron: Hvis der er tale om forkølelse.

♡ Brocosin: Hvis der er hoste. Både til tør og slimfyldt hoste. Kan også gives til børn. Den er genial. Se evt. seperat FF om forkølelse og hoste hos de små.

♡ Jern Vital H: Styrker optagelsen af jern fra den mad/tilskud, vi indtager.

♡ Magnesium Phos. D12: Krampestillende middel. Jeg bruger det, når mine muskler spænder op de første dage af influenzaen.

♡ Ferrum Phos. D12: Hvis der er feber, er dette MIDLET.


✨ NYT - jeg tester ✨⁣


♡ Blev anbefalet at prøve @viruseptin mundspray som er lavet på røde havalger og altså derfor et naturligt middel. Er spændt på at se, hvad det kan.

✨ Kost ✨⁣


♡ Antiinflammatorisk kost. Gode fedtsyrer som fiske-, hørfrø-, kæmpenatlys-, oliven-, avocado-, og jomfrukokosolie. Undgå mælkeprodukter, raffineret sukker, alkohol, kaffe og andre stimulanser.

♡ Te: Kamille, Salvie, Timian.

⁣⁣Er du nysgerrig på dosis mv. meld dig ind i min FB-gruppe ‘Ziefeldt Sundhed’ 💌


Kærligst, K

Comentarios


bottom of page