top of page

Naturlig hjælp til øjenbetændelse 🤎

Apropos influenza og udfordringer med immunforsvaret, oplevede jeg i kølvandet på min sidste omgang influenza at få øjenbetændelse. Det er helt normalt, at en virus ender ud i et af disse eller andre symptomer. Øjenbetændelse kan også skyldes bakterier eller allergi eller blot meget tørre øjne. Her får du mine naturlige råd til at afhjælpe det:✨ Vitaminer & Mineraler ✨


♡ A-vitaminn: ENORMT vigtigt for slimhinder over hele kroppen, herunder også øjne (samt mund, næse og vagina hos kvinden). Mangel giver sig typisk som udslag i tørre, irriterede slimhinder. OBS! er du gravid skal du ikke tage ekstra A-vitamin.

♡ B-vitaminer: alle 8 skal tages samtidig, hvorfor jeg ofte anbefaler et kompleks, ex. Omni-B Active fra Biosym.

✨ Homøopati ✨


♡ Mucokehl øjendråber: Enormt effektiv til øjenbetændelse; tager smerter, rødme og hævelse nærmest med det samme. Velegnet til både voksne og børn.

♡ Oculoheel øjendråber: Et fantastisk all-round øjendråbe-middel; både til øjenbetændelse men også til høfeberøjne og tørre øjne generelt. Velegnet til både voksne og børn. Både Mucokehl og Oculoheel er gode til skærmøjne.

♡ Silicea Belladonna Comp.: Godt støttemiddel til øjenbetændelse (indvortes).

♡ Engystol: Homøopatisk Influenza-middel no. 1. Tag gerne sammen med ovenstående - særligt hvis øjenbetændelsen skyldes virus.

♡ Argentit Comp.: infektions-, inflammations- og generelt immunstyrkende middel.

♡ Infeksin: endnu et fantastisk immuntyrkende middel til både små og store. Jeg skifter mellem Argentit Camp. og Infeksin.


✨ Andet ✨


♡ Saltvand: til at skylle øjnene.


✨ Probiotika ✨


Størstedelen (ca. 80-90%) af kroppens immunforsvar sidder i tarmene, og derfor er det så vigtigt at styrke tarmfloraen. Det er en god ide at skifte mellem probiotika, da man på den måde sikrer at få bakterier fra flere forskellige stammer.


OBS! Søg altid læge hvis du oplever stærke gener eller symptomer, der ikke går væk ved brug af ovenstående.

Hvis du er nysgerrig på dosis mv. så meld dig ind i min FB-gruppe ‘Ziefeldt Sundhed’. 💌


Kærligst, K

Comments


bottom of page