top of page

OM MOBILSTRÅLING OG BESKYTTELSE MED ANTISTRÅLINGS-COVERS - BRUG "KAREN15" OG SPAR 15% HOS RADICOVER

Kæreste jer,


I har helt sikkert set og hørt mig tale om RadiCover og deres (mega cool!) antistrålings-covers til telefoner og andre elektriske devices før, og spørger du mig, kunne der helt sikkert godt blive talt endnu mere om den slags, end der gør nu. Måske er jeg også blevet lidt ekstra pylret, nu hvor jeg selv skal til at være mor, men jeg er altså overbevidst om (og flere undersøgelser viser også), at mobilstråling altså er noget, vi i hvert fald ikke skal have alt for meget af...

Skal jeg så stoppe med at bruge min telefon, eller hvad er det, du foreslår? NEJ, overhovedet ikke. Det har jeg i hvert fald ikke selv tænkt mig, og i det hele taget er jeg ikke fan af, når ting bliver helt fanatiske. Let's face it, der er jo ingen af os, der har tænkt os at stoppe med at bruge vores telefoner lige foreløbig, mig selv inklusiv - og det skal vi heller ikke.

MEN, dermed ikke sagt, at man ikke lige i det mindste bør overveje, hvor meget man egentlig bruger sin telefon, til hvad og hvordan. Det er i hvert fald noget, jeg personligt tænker rigtig meget over - af flere forskellige årsager.


Dels er der hele det her "afhængighedsaspekt", som lyder liidt voldsomt, men som ikke desto mindre faktisk har lidt (en del) sandhed bag sig alligevel. Jeg tjekker og bruger f.eks. min telefon MEGET mere end nødvendigt er - noget, jeg rigtig gerne vil blive bedre til. Måske du allerede kan følge mig her?


Derudover er der også hele "strålingsdelen", som jeg vælger at kalde den, og som faktisk er en realitet for ALLE vores trådløse apparater, herunder telefoner, tablets, bærbere computere osv. Alle vores trådløse devices udsender nemlig en form for stråling aka elektromagnetisk stråling/EMF, som altså er en type stråling, vi i følge flere og flere undersøgelser helst ikke skal have alt for meget af.... Derfor har jeg (selvfølgelig) igen sagt ja til at indgå et samarbejde med RadiCover; en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at lave covers til diverse trådløse apparater, somnetop beskytter mod meget af den her stråling. De kaldes typisk for antistrålingscovers, ikke overraskende og er præcist såden ét, som jeg har på på billedet herunder. 😉

BESKYTTELSE MOD MOBILSTRÅLING MED ANTISTRÅLINGS-COVERS


Det lyder måske lidt fjollet, når man først hører det, men nu er jeg jo lidt nørdet på hele helseområdet og har derfor selv været inde at læse en masse omkring alt det her med stråling osv. Jeg kommer ikke til at fortælle alt for meget i deltaljer her, men hvis du er nysgerrig giver både denne og denne side et ret godt overblik. Og igen, nu er det ikke fordi, man skal panikke fuldstændigt over sin egen brug af trådløse apparater - det gør jeg i hvert fald ikke selv og har heller ikke tænkt mig det i fremtiden - men samtidig kan jeg godt lide idéen om at være så beskyttet som muligt. Og det er så her, at de her antistrålingscovers kommer ind i billedet, for det er lige præcis det, de gør.ANTISTRÅLINGS-COVERS FRA RADICOVER


Jeg bruger lige nu RadiCovers brune flip-side cover, som beskytter mod op til 86% af mobilstrålerne. Coveret er lavet i ægte gedeskind og er faktisk ret classy og elegant, hvis du spørger mig. Og nu tænker du måske, hvad skal 'op til 86 %' betyde? De 86% er den beskyttelse, som coveret giver, når forsiden er lukket - altså er det ikke muligt at få de 86% beskyttelse, når vi bruger telefonen til andet end at tale og lytte til musik, da forsiden jo her af gode grunde er åben.

En anden ret vigtig ting omkring coveret er, at det er på forsiden af coveret at beskyttelses-membranen sidder. På den måde bliver strålingen sendt tilbage ud af coveret og væk fra hovedet, når vi taler i telefonen. Dét at beskyttelsesmembranen sidder foran på coveret betyder også, at coveret så skal vende med den side indad mod kroppen, når vi f.eks. går med telefonen i lommen. Noget jeg ALTID sikrer mig at gøre, hvis jeg netop har telefonen i lommen - og især these days, hvor telefonen jo faktisk ligger direkte op ad babys lille krop inde i maven.


MEN VIRKER DET SÅ ELLER HVAD?


Ifht. virknings af coveret, kan det være svært at sige, om man decideret kan MÆRKE en virkning, når man bruger dem - de fleste af os mærker jo ikke engang strålingen, når vi bare bruger vores telefon, iPad, computer etc. Det er netop også derfor, det er så svært at vide, hvilket effekt strålingen så har på os.

MEN... én ting jeg tydeligt kan mærke er, at mit øre ikke bliver varmt, når jeg har taler i telefonen uden headset, altså med telefonen op til øret, når jeg har coveret på. Det gjorde det lynhurtigt uden coveret, hvilket jo er et rimelig klart tegn på, at der altså er en eller anden form for stråling til stede. Varmen er typisk også noget, jeg mærker, når jeg sidder med min computer i skødet, og derfor glæder jeg mig såå meget til at komme i gang med at bruge mit nye surfertæppe fra RadiCover - mere om det i næste indlæg.

Og ja, så er det jo selvfølgelig også bare en dejlig følelse at vide, at man hvert fald er "nogenlunde" beskyttet, når man bruger de her covers. Det kan jeg personligt rigtig godt lide i hvert fald.


Jeg håber, I blev en lille smule klogere og måske selv har fået lyst til selv at prøve RadiCovers produkter. Jeg kommer som sagt til at teste og fortælle om flere af produkterne, så følg endelig med herinde og skriv altid, hvis du har nogen spørgsmål.


Håber alle får en dejlig aften.


Kærligst, K

Comments


bottom of page