top of page

SPAR 10% PÅ KOSTPILOTKURSET - FÅ ALT DU SKAL VIDE OM SUND KOST OG LIVSSTIL TIL DIG SELV OG FAMILIEN

Kæreste jer,


Jeg har glædet mig såå meget til at fortælle jer, om en ny mini-uddannelsen, som jeg netop har færdiggjort. Uddannelsen hedder Kostpilot og udbydes af Nordic College of Natural Medicine (ncnm) - faktisk samme sted, hvor jeg lige nu er ved at tage min uddannelse til Heilpraktiker.



OM KOSTPILOTEN


Kostpilotuddannelsen er et 100% online forløb, og som nævnt kræver den ingen forudgående uddannelser eller særlig kunnen, så ALLE kan altså være med. Kæmpe yay. 🙏🏼

 

Sådan helt praktisk er Kostpiloten delt op i 15 moduler, som jeg lige for en god ordens skyld nævner herunder. På den måde kan du også hurtigt spotte, at faktisk alle emnerne er mere eller mindre relevante for vores egen dagligdag:


Modul 1: Intro til selve forløbet


Modul 2: Kulhydrater & Protein


Modul 3: Fedt


Modul 4: Vitaminer & Mineraler


Modul 5: Fordøjelsen


Modul 6: Blodsukkerbalancen


Modul 7: Urter


Modul 8: Syre-Base Balancen


Modul 9: Hormonbalancen


Modul 10: Immunforsvaret


Modul 11: Allergi & Intolerance


Modul 12: Velfærdssygdomme


Modul 13: Fertilitet & Graviditet


Modul 14: Babyer & Børn


Modul 15: Brystkræft


Derudover får man i hvert modul også en hel masse lækre (og ret geniale) opskrifter, som netop sørger for at inkludere mad med en masse næringsstoffer i de forskellige retterne - og så smager det samtidig super-lækkert, bare roligt.


Selve uddannelse er nomineret til 105 timer (som svarer til 140 lektioner) og er fordelt på både tekst, webinarer og små (overskuelige) tests efter hvert modul. Den præcise inddeling kan du se her:


TEKST: 15 moduler (á 5 timer = 75 timer)

WEBINARER: 15 moduler (á 1 time = 15 timer)

TESTS: 15 tests (á 1 time = 15 timer)


Det er Anna van der Merwede, der står for den undervisningen, og hun er både dygtig, sød og behagelig at lytte til - vigtig del, når det er noget man alligevel skal bruge en del timer med i ørerne. Der er samtidig et forum, hvor man kan stille spørgmsål til underviseren, hvilket er super dejligt.


Selv tog jeg hele Kostpiloten på ca. en måneds tid, hvor jeg vel at mærke lavede mange andre ting ved siden af - så det er virkelig op til én selv, hvilket tempo, det skal gå i.


SPAR 10% PÅ DIN KOSTPILOTUDDANNELSE


Brug min kode: "KAREN10"


Jeg har også været så heldig, at få lov til at dele min helse-entusiasme med jer, søde læsere, og det ELSKER jeg simpelthen, når jeg kan!


Kostpilotuddannelsen koster normalt 4.997,- kr., og det er selvfølgelig en stor sum penge, men jeg mener virkelig, at det er SÅ godt givet ud. 🥰


Dog kan du bruge min kode "KAREN10" og spare 10% (500,- kr.) og altså få hele Kostpilotuddannelsen til 4.497,- kr.

 

HVORFOR JEG ER VILD MED KOSTPILOTEN


Som de fleste af jer måske allerede ved, er jeg pt i gang med Heilpraktikeruddannelsen, der altså SLET ikke er så hokus-pokus, som navnet måske antyder. 😅 Heilpraktik kan kort fortalt oversættes til holistisk naturlæge på dansk - så giver det allerede lidt bedre mening, hvis du spørger mig. Som heilpraktiker har man en holistisk tilgang til behandling og behandler derfor det hele menneske og ikke kun symptomer, som jo desværre er tilfældet mange steder i dag...


Heilpraktikeruddannelsen er på sin vis en lidt bred uddannelse, hvor man får en hel masse fantastisk og brugbar viden og ikke mindst lærer en masse forskellige alternative behandlingsteknikker, der altså er noget så effektive, skal jeg hilse at sige! Jeg har været enorm glad for at tage Heilpraktikeruddannelsen hos ncnm, som I helt sikkert har kunne fornemme på mange af mine tidligere blog posts og stories. Jeg har dog samtidig i undervisningsforløbet fundet ud af at noget af det, jeg synes er allermest spændende er, hvordan kosten (herunder vitaminer, mineraler, fedtsyrer osv.) samt vores generelle livsstil påvirker vores helbred.


Derfor blev jeg SÅ glad, da jeg blev tilbudt at tage Kostpiloten hos ncnm, som netop giver os den viden og de redskaber, vi skal bruge for at kunne træffe de bedste og sundeste valg, når det kommer til sund kost og livsstil - og så på en nem og overskuelige måde, hvor ALLE kan være med. I og med, at kostpiloten er til eget brug - sig selv og sin familie primært - er der altså ikke noget krav om, at man skal kunne alt muligt i forvejen. Derfor bliver man selvfølgelig ikke behandler og kan behandle andre, når man har taget Kostpiloten, men det er jo ligesom heller ikke alle, der ønsker det. Og derfor synes jeg bare, at det er super fedt, at der rent faktisk er en (mini)-uddannelse derude, hvor man får meget af den viden, man skal bruge, UDEN at skulle blive behandler, men som man i stedet kan bruge på sig selv og sine nærmeste. 🙏🏼


Spørger du mig burde vi alle have en mini-uddannelse i kroppen, hvordan den fungerer, og hvordan vi bedst muligt kan passe på den vha. den rigtige kost, vitaminer og mineraler, bevægelse og alt, der nu skal til for at vi bedst muligt SELV kan blive bedre til at passe på vores krop. Og der kommer man altså rigtig langt med en grundviden som i Kostpiloten! I kan godt høre, jeg er excited her, ikke? 😍 Haha. Ej, jeg har bare virkelig oplevet på egen krop, hvad det vil sige ikke at være i kontakt med sin egen krop, hverken fysisk eller mentalt, så det at man bare har en lille viden om kroppen, og hvad den har brug for, er virkelig godt givet ud.


Jeg håber, I blev en lille smule nysgerrige på Kostpiloten og måske endda får lyst til selv at tage den. Du kan altid skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål ifm. Kostpilotuddannelsen - eller andet. Jeg elsker at høre fra jer.


Kærligst, K

コメント


bottom of page