top of page

1:1 Holistisk Sundhedsvejledning

Fysisk eller online.

  • 1 tim
  • 1.999 danske kroner
  • Rosenvængets Allé

Beskrivelse af service

En 1:1 Holistisk sundhedsvejledning er for dig, der ønsker at komme dine sundhedsmæssige udfordringer til livs en gang for alle. Med en holistisk tilgang til behandling finder vi de bagvedliggende årsager til dine symptomer og arbejder på at forhindre disse i at forekomme og udvikle sig frem for blot at symptombehandle. Forud for vores session, får du tilsendt et dybdegående spørgeskema (anamneseskema), som danner grundlag for vores konsultation. Du bedes derfor udfylde dette grundigt forud for vores møde. Det får du med en 1:1 Holistisk Sundhedsvejledning: - Personlig og uddybende konsultation med udgangspunkt i forudsendte spørgeskema (anamneseskema) á 60 minutters varighed - fysisk fremmøde eller online via zoom - Skræddersyet og struktureret behandlingsplan bestående af følgende planer: - Skræddersyet kosttilskudsplan bestående af vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter, olier mv. - Skræddersyet plan med homøopati og cellesalte - Forslag til fysiske/mentale behandlinger - Forslag til kostændringer   - Mulighed for 15 minutters indledende telefonsamtale, hvis du ønsker dette.


Annulleringspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

  • Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark

    22330064

    contact@karenziefeldt.com


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page