top of page

1:1 Astrologisk horoskoplæsning

Fysisk eller online

  • 1 tim 30 min
  • 2.222 danske kroner
  • Classensgade

Beskrivelse af service

En 1:1 astrologisk horoskoplæsning er for dig, der ønsker at blive klogere på dig selv, dine reaktionsmønstre, temperament og udviklingspotentialer. I læsningen har vi fokus på specifikke udvalgte tematikker, der fylder hos dig lige nu. Herudover kigger vi nærmere på dine (skjulte) iboende egenskaber og potentialer. Disse ligger hos mange ofte ubrugt hen, hvilket skaber en grundlæggende utilfredshed, der til trods kan være svært at sætte en finger på. Formålet er altså at åbne op for energien, så du kan begynde at udnytte og udleve dine fulde potentialer - med andre ord; være hele dig med alt du rummer og turde stå stærkt i netop denne helt unikke energi. Det får du med en 1:1 horoskoplæsning: Personlig 1:1 horoskoplæsning med på fokus udvalgte tematikker samt egenskaber, potentialer og muligheder med det formål at du kommer til at udnytte dit fulde potentiale.


Annulleringspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

  • Classensgade 11C, Copenhagen, Denmark

    22330064

    contact@karenziefeldt.com


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page