top of page

Naturmedicinsk og Astrologisk 1:1 forløb

Fysisk eller online.

  • 2 timer
  • 3.500 danske kroner
  • Rosenvængets Allé

Beskrivelse af service

Et Naturmedicinsk og Astrologisk 1:1 forløb er til dig, der ønsker at skabe større velvære både fysisk, mentalt og sjæleligt. Dette forløb bygger på grundtanken, at krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen, hvorfor ubalancer af den ene eller anden påvirker os langt mere, end vi er klar over. Med dette forløb kommer vi hele vejen rundt og får løsnet op for både fysiske og mentale blokeringer ved hjælp af både Heilpraktikkens og Astrologiens unikke holistiske redskaber. Det får du med et Naturmedicinsk & Astrologisk 1:1 forløb: - Personlig og uddybende skriftlig Heilpraktiker konsultation med udgangspunkt i forudsendt spørgeskema (anamneseskema) - Personlig 1:1 horoskoplæsning med udgangspunkt i udvalgte nuværende udfordringer og blokeringer samt fokus på egenskaber, potentialer og muligheder med det formål at du kommer til at udnytte dit fulde potentiale (fysisk fremmøde eller online via zoom)​ - 2 telefonmøder á 20 minutters varighed med svar på mindre spørgsmål vedr. forløbet - Mulighed for 15 minutters indledende telefonsamtale, hvis du ønsker dette. Du sparer 550,- kr. med denne pakkeløsning.


Aflysningspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

  • Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark

    22330064

    contact@karenziefeldt.com


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page