top of page

1:1 Sjæls-horoskoplæsning

Fysisk eller online

  • 1 tim 30 min
  • 2.222 danske kroner
  • Rosenvængets Allé

Beskrivelse af service

En 1:1 sjæls-horoskoplæsning er for dig, der er klar til at gå et skridt dybere - eller højere om man vil - i din personlige udvikling. I en sjælslæsning kigger vi nærmere på dine sjælelige potentialer og sjælsimpulser - hvad har du med dig denne gang - og ikke mindst de udviklingsmæssige udfordringer, der (oftest) ligger i at få disse til at lande på jorden, så de rent faktisk kan bruges hernede og være til gavn for dels ens selv men vigtigst af alt for andre. Fokus ligger her i særdeleshed på, hvad vi kan bidrage med, mens vi er her, og ikke så meget - faktisk slet ikke - hvad vi kan få. Tydningen i en sjælslæsning tager udgangspunkt i dine stråletraingler, der alle (7) fortæller om specifikke sjælsimpulser, man har - eller ikke har - med sig denne gang. Visheden om disse i sit eget horoskop åbner op for en endnu dybere forståelse af en selv som menneske og ikke mindst for det, som vi i virkeligheden er her for at bidrage med som åndelige væsener. Vi vil desuden se nærmere på de såkaldte haltende triangler - altså triangler hvis energi udelukkende bliver aktiveret på bestemte tidspunkter eller hvis specifikke mennesker 'stiller sig' på deres plads og derved fuldener trianglen. En meget smuk, dyb og øjenåbnende læsning, som jeg på det varmeste til dig, der er klar til at aktivere og integrere dit fulde potentiale.         Det får du med en 1:1 sjæls-horoskoplæsning: Personlig 1:1 sjæls-horoskoplæsning på fokus på dine sjælelige potentialer og sjælsimpulser. Vi kigger på ekstisterende stråletriangler samt haltende triangler og måder hvorpå disse (kan) aktiveres.


Annulleringspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

  • Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark

    22330064

    contact@karenziefeldt.com


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page