top of page

Skriftlig Sundhedsvejledning

Online.

  • 1 tim
  • 1.555 danske kroner
  • Online

Beskrivelse af service

En skriftlig konsultation er til dig, der ikke ønsker at mødes fysisk (eller online) men er tilfreds med, at korrespondancen foregår via mail. En skriftlig konsultation indeholder samme mængde skræddersyede planer som en fuld 1:1 Holistisk Sundhedsvejledning blot uden mulighed for fysisk samtale og fremmøde. Det får du med en skriftlig Sundhedsvejledning: - Personlig og uddybende konsultation med udgangspunkt i forudsendte spørgeskema (anamneseskema) - Skræddersyet og struktureret behandlingsplan bestående af følgende planer: - Skræddersyet kosttilskudsplan beståendeaf vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter, olier mv. - Skræddersyet plan med homøopati og cellesalte - Forslag til fysiske/mentale behandlinger - Forslag til kostændringer Alle planer tilsendes via mail.


Annulleringspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

22330064

contact@karenziefeldt.com

st. Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page