top of page

Sol/Måne/Ascendant skriv - børn

Digitalt produkt.

  • 1 time
  • 555 danske kroner
  • Online

Beskrivelse af service

I et Sol, Måne & Ascendant-skriv får du en detaljeret beskrivelse af dit barns tre store identitetspunkter, ‘The Big Three’, der tilsammen fortæller noget om dit barns personlighed; dets følelsesmæssige reaktioner og temperament og ikke mindst om iboende egenskaber og potentialer. Derudover fortæller det noget om forholdet til moderen - eller rettere hvordan barnet opfatter moderen i deres relation. Foruden en beskrivelse af Solen, Månen & Ascendanten i tegn, inddrages en tydning af deres placeringer i huse, hvilket fortæller noget om de livsområder hvor barnets egenskaber, evner og anlæg særligt vil komme til udtryk - f.eks. i kommunikation, i hjemmet, i relationer mv. Derudover tages aspekter til de tre store identitetspunkter med i betragtning, som fortæller noget om, hvilke energier der påvirker hhv. Solens, Månens & Ascendantens energi og virkefelt. Følgende info jeg skal bruge for at lave skrivet: - Fulde navn - Fødselsdato - Fødselstidspunkt - Fødested Ovenstående info noteres ved check-ud i boksen. Du modtager skrivet via mail indenfor 24 timer i hverdage.


Aflysningspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

22330064

contact@karenziefeldt.com

st. Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page