top of page

Sol/Måne/Ascendant skriv - voksne

Digitalt produkt.

  • 1 time
  • 777 danske kroner
  • Online

Beskrivelse af service

I et Sol, Måne & Ascendant-skriv får du en detaljeret beskrivelse af dine tre store identitetspunkter, ‘The Big Three’, der tilsammen fortæller noget om din personlighed; dine følelsesmæssige reaktioner og temperament og ikke mindst om iboende egenskaber og potentialer. Foruden en beskrivelse af solen, månen & ascendanten i tegn, inddrages en tydning af deres placeringer i huse samt betydelige aspekter til de tre identitetspunkter. Følgende info skal jeg bruge for at lave skrivet: - Fulde navn - Fødselsdato - Fødselstidspunkt - Fødested Ovenstående info noteres ved check-ud i boksen 'tilføj en bemærkning'. Du modtager skrivet via mail indenfor 24 timer i hverdage.


Aflysningspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

22330064

contact@karenziefeldt.com

st. Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page