top of page

Synastrilæsning - Mor&Barn Horoskop

Fysisk eller online

  • 1 tim 30 min
  • 3.333 danske kroner
  • Rosenvængets Allé

Beskrivelse af service

En 'Synastrilæsning - Mor&Barn Horoskop' er for dig som mor, der ønsker at blive endnu klogere på dels dig selv i rollen som mor og i særdeleshed blive bevidst omkring den helt unikke relation mellem dig og dit barn; jeres reaktionsmønstre og temperamenter hver især samt styrker og udfordringer (udviklingsmuligheder) i sammenspillet mellem jer. I det øjeblik vi kvinder føder et barn, fødes vi også selv på ny ind i rollen som mor. En helt ny identitet at forholde sig til samtidig med at skulle forholde sig til et lille nyt væsen, der trods begrænsede udtryksmuligheder til en start også har sin helt egen unikke identitet og måde at være i verden på. Vi som forældre ønsker naturligvis at støtte vores barn bedst muligt, men det kan være udfordrende altid at forstå, rumme og guide, hvis nu barnet kommer med noget helt andet, end det vi selv kender og har erfaring med. Når vi ikke føler, vi forstår vores barn eller er i stand til at guide det bedst muligt, kan det give anledning til frustration, fordi vi jo vil det det allerbedste. Moderskabet kan med andre ord være noget så triggende, idet det ofte bringer gamle ting og tilstande op til overfladen igen, som vi bliver bedt om at tage stilling til. Det er her astrologien som bevidsthedsværktøj kommer ind i billedet. Horoskopet  rummer nemlig utallige informationer, der kan nemlig hjælpe os med at få et sprog for det, vi ikke før har vidst, hvad hed og derved bidrage til forståelsen af vores egne og ikke mindst vores barns reaktioner og behov for ultimativt at skabe større bevidsthed i relationen. Som mor til to drenge ved jeg om nogen, at ovenstående er noget af en mundfuld, og derfor er jeg meget taknemmelig for at have astrologien og horoskopet som bevidsthedsværktøj og støtte i mit moderskab.   Det får du med en Synastrilæsning - Mor&Barn Horoskop: - Tydning af mors horoskop samt sammenspillet mellem 1-2 børn med fokus på jeres reaktionsmønstre og temperamenter hver især samt styrker og udfordringer (udviklingsmuligheder) i jeres relation. - Det kan være en fordel at du har fået en individuel horoskoplæsning hos mig før, men dette er ikke et krav.  - NB! Dette er ikke en læsning af dit barns horoskop men af jeres samspil med fokus på dig som mor, så du bedre kan forstå og guide dit barn i jeres relation. 


Aflysningspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

  • Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page