top of page

Synastrilæsning - Parhoroskop

Fysisk eller online

  • 2 timer
  • 3.777 danske kroner
  • Rosenvængets Allé

Beskrivelse af service

En 'Synastrilæsning - Parhoroskop' er for jer som par, der ønsker at blive endnu klogere på dels jer selv men i særdeleshed sammenspillet mellem jer. Vi kigger nærmere på jeres individuelle reaktionsmønstre, temperamenter, egenskaber og potentialer og ser så efterfølgende på disse i relation til hinanden. Parforholdet - og dybe relationer i det hele taget - kan være noget af det smukkeste og samtidig noget af det mest komplicerede. Det kan give anledning til dyb lykke og samtidig frustration, når vi misforstår hinanden og ikke formår at kommunikere hensigtmæssigt. De tidspunkter kan ikke undgås, hvis man som par skal gå igennem et helt liv sammen, hvorfor det er umådeligt vigtigt at blive bevidst dels omkring sine egne reaktionsmønstre og ikke mindst lære at forstå sin partners. Når vi bliver frustrerede eller handler uhensigtmæssigt, er det ofte fra et ubevidst sted, og det er her astrologien som bevidsthedsværktøj kommer ind i billedet. Horoskopet, som rummer utallige informationer, kan nemlig hjælpe os med at få et sprog for det, vi ikke før har vidst, hvad hed og derved bidrage til forståelsen af både vores egne og ikke mindst vores partners reaktioner.  Det får du med en Synastrilæsning - Parhoroskop: - Individuel tydning af begge parter i relationen á ca. 1-1,5 times varighed samt synastri (sammenlægning) af jeres horoskoper for at se nærmere på jeres relation, herunder jeres styrker og udviklingspunkter. Selve synastrien varer ca. 1 time. - NB! Denne læsning kræver længere forberedelsestid, da to individuelle horoskoper skal tydes for ultimativt at kunne sammenfattes.  


Annulleringspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

  • Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark

    22330064

    contact@karenziefeldt.com


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page