top of page

BOOKING FAQ

Hvordan booker jeg en ydelse?
Du booker via min hjemmeside under fanen 'Booking'. Her vælger du den dag på ugen samt tidspunkt, der passer dig bedst. Jeg beder her bede om dit navn, telefonnummer og mail samt en besked med eventuelle bemærkninger til din booking.
Bemærk at onsdage lige nu er eneste dag på ugen med muligheden for en fysisk læsning/konsultation. Resten af ugens dage foregår disse online.

Du er velkommen til at skrive til mig på mail contact@karenziefeldt.com, hvis du har opklarende spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din booking.
Afbud
Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.
Betaling
Betaling foregår efter endt session via MobilePay-nummer eller bankoverførsel. Ønsker du en faktura, oplyser du blot dette til mig. 
Info jeg skal bruge fra dig forud for en 1:1 horoskoplæsning samt synastrilæsning
  • Fulde navn(e)
  • Fødselsdato(er)
  • Fødselstidspunkt(er) (eksakt)
  • Fødeby(er)
  • 3-5 livsområder du(I ønsker fokus på i sessionen
Info jeg skal bruge fra dig forud for en 1:1 sundhedskonsultation
Forud for en 1:1 sundhedskonsultation af en hvilken som helst art, får du tilsendt et spørgeskema (anamneseskema), som danner grundlag for vores konsultation. Du bedes derfor udfylde dette grundigt forud for vores møde. Dette senedes på mail efter gennemført booking.
Kan jeg få min session optaget?
Som en ekstra service, tilbyder jeg at optage din 1:1 session. Dette gælder både for fysiske og online læsninger. Efter endt session sendes lydfilen til dig samt et billede af dit horoskop i PNG-fil. Jeg opbevarer lydfilen i indeværende måned + 1 måned efter afholdt session. Herefter slettes denne permanent.
Hvor ofte kan jeg få læst mit horoskop?
Når du har fået læst dit horoskop i en 1:1 horoskoplæsning, vil det som udgangspunkt give mening at komme igen ca. en måneds op til 6 måneders tid efter og få lavet en prognoselæsning og/eller en sjæls-horoskoplæsning. Jeg anbefaler altid, at der går minimum nogle uger inden, du kommer til næste session, da da indsigterne fra første session lige skal have lov til at lande og integrere sig hos dig.
Ønsker du at mødes oftere, kan jeg varmt anbefale dig et skræddersyet forløb hos mig. Et forløb er ideelt til dig, der ønsker større støtte i en koncentreret periode. Her ses vi hver anden uge i op til tre måneder,  hvilket virkelig giver mulighed for at rykke på nogle ting.
Kan jeg give et horoskop i gave?
Det er muligt at give en horoskoplæsning i gave under følgende forudsætninger:
  • Personen, du giver gaven til er fyldt 16 år.
  • Personen, du giver gaven til skal være indforstået med, at en 1:1 astrologisk horoskoplæsning (kan) åbner op for nogle dybe lag i tilværelsen og skaber derved et terapeutisk rum, som nati (horoskopejeren) skal være klar til at gå ind i.
Ønsker du at give en horoskoplæsning i gave, anbefaler jeg, at du selv laver et kort og giver til vedkommende, som selv tager kontakt til mig, hvorefter vi kan finde en tid sammen.
bottom of page