top of page

1:1 Prognose Horoskoplæsning

Fysisk eller online.

  • 1 tim 30 min
  • 2.222 danske kroner
  • Rosenvængets Allé

Beskrivelse af service

En 1:1 astrologisk prognose-læsning er for dig, der allerede har fået læst dit personlige fødselshoroskop og ønsker indblik i planeternes aktuelle (nuværende) placering, og hvordan de energetisk påvirker dig i din hverdag. Fødselshoroskopet skal ses som et snapshot af himlen i det øjeblik, vi bliver født, men herefter fortsætter planeternes sin bevægelse på himlen, og det en disses indflydelser, vi kigger nærmere på i en prognoselæsning. Helt konkret ser vi nærmere på dine personlige prognose planeter samt aktuelle transitter (planeternes bevægelse), der begge kan give et overblik over tidens indflydelser, og hvordan de energetisk påvirker lige præcis dit fødselshoroskop. I første prognoselæsning vil vi desuden korrigere dit horoskop for at sikre os, at det er det rette fødselstidspunkt, vi regner ud fra og derved skabe større nøjagtighed i udregningen af tidens indflydelser. Det får du med en 1:1 prognose horoskoplæsning: - Personlig 1:1 prognoselæsning med på fokus aktuelle transitter samt dine personlige prognose planeters påvirkning af dit fødselshoroskop. Herudover korrigerer vi dit horoskop for at sikre den mest nøjagtige udregning og tydning af de aktuelle energi. - NB! For at booke denne læsning, er det en forudsætning, at du har fået læst dit fødselshoroskop hos mig først. Dette for at have et fælles udgangspunkt for tydningen.


Annulleringspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før pågældende tid. Såfremt dette ikke overholdes betales den fulde pris.


Kontaktdetaljer

  • Rosenvængets Allé 17A, Copenhagen, Denmark

    22330064

    contact@karenziefeldt.com


Jeg takker Karen fra hjertet for et præcist, rammende sol/måne/ascendan-skriv af vores lille søn på et år. Det ramte genklang, og jeg var ikke i tvivl om, at det var vores dreng. Skrivet gav også konkrete tiltag til, hvordan han kan guides bedst muligt.

Karen har givet os en gave med dette skriv, som jeg, som mor, vil læse og læne mig op ad i årene frem. Og Karen, tak for din fine måde at levere budskaberne på.🙏💚

Tøv ikke med at bestille et astrologi-skriv af Karen. Kh

Cecilie

bottom of page