top of page
Pink Sand

1:1 Forløb: Unlock Your Potential

Unlock Your Potential forløbet er for dig, der ønsker stå stærkt i hele dig. For dig, der alt for længe har pakket sider af dig selv væk, fordi du ikke troede de passede ind eller kunne forenes med dine andre talenter. For dig, der ønsker at blive bevidst om alle dine (skjulte) potentialer og muligheder med det ultimative formål at du lærer at omfavne, anvende og drage fordel af alt det unikke, du har med dig, og som kun du kan. 

Unlock Your Potential forløbet bygger på grundtanken om, at krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen, hvorfor eksempelvis ubalancer og/eller blokeringer på det mentale plan oftest har det med at vise sig fysisk og omvendt. Forløbet er derfor skræddersyet nøje, så vi kommer vi hele vejen rundt og får løsnet op for både fysiske, mentale og følelsesmæssige blokeringer ved hjælp af både Astrologiens og Heilpraktikkens (naturmedicinens) unikke holistiske redskaber.

pink himmel

Session 1

1:1 Astrologisk Horoskoplæsning

Her sætter vi fokus på dig som person og dine unikke, iboende potentialer og muligheder. Vi kigger samtidig nærmere på dine reaktionsmønstre og gamle overbevisninger, der ofte ligger og blokerer for, at vi kan stå frem som den, vi virkelig er med alt, vi rummer.

Session 2

1:1 Personlig Prognose Horoskoplæsning & Fokuseret Karriere Horoskoplæsning

Her tuner vi ind på, hvilke områder, der er (ekstra) energi på netop nu og årene frem. I forlængelse heraf stiller vi skarpt på dine arbejdsmæssige potentialer, og hvordan du bedst muligt kan integrere og udnytte disse og derved skabe det arbejdsliv, du drømmer om.

bælger i sandet
pink marmor

Session 3

1:1 Sjælshoroskoplæsning

Her går vi et spadestik dybere, og retter fokus mod dine dybeste sjælelige potentialer; hvad du er her for at bidrage med denne gang samt hvilke prøvelser og udfordringer, der skal overvindes før du kan manifestere dine dybeste ønsker, både personligt og arbejdsmæssigt.

Session 4

1:1 Holistisk Sundhedsvejledning

Her sætter vi fokus på din fysiske krop og får løsnet op for fysiske ubalancer, der skaber blokeringer for din videreudvikling og det, du ønsker at skabe (manifestere).

babylyserød himmel
lyserød beton

Session 5

Manifestér dine dybeste ønsker - nu og altid

Afrundende og opsummerende session med fokus på din videre udvikling og færden. Her inddrager vi udvalgte manifestationsteknikker, der kan støtte dig i din rejse med at manifestere det liv, du ønsker, hver eneste dag.

PRAKTISK

  • Varighed af sessioner: mellem 1-2 timer

  • Interval: forløbet strækker sig over 10 uger med møde ca. hver anden uge 

  • Lokation: mulighed for fysisk fremmøde, online eller et miks.

Ovenstående aftales på vores indledende samtale

Pris: 9.999,- kr.

RABAT: 2.222,- kr. rabat gives på forløbet ved booking inden 30. maj 2024. Her er det en forudsætning, at du vil lave en udtale om din oplevelse med forløbet, som jeg må dele på min hjemmeside.

Jeg GLÆDER mig til at guide dig i at stå stærkt i hele dig.

Book dit forløb her

Tak for din tilmelding!

bottom of page