top of page

UPDATE FROM BEAUTIFUL SOUTH AFRICA


Hi guys 😊


Lige en lille update fra Sydafrika, hvor jeg befinder mig i disse dage. Det er min første gang i landet, og jeg forstår egentlig ikke, hvorfor det ikke har været højere på min travel bucket list; det er jo helt fantastisk smukt her, og så er jeg ret vild med den super chill og varme vibe (både i forhold til klimaet men bestemt også menneskeligt), der er her.

Jeg og en anden veninde besøger lige nu vores veninde, som bor i Pretoria (landets administrative hovedstad), hvor hun arbejder på den danske ambassade – super spændende job by the way. Så hvis I skulle have lyst til at tjekke det ud og se, hvad man egentlig laver i sådan et job, kan I tjekke deres hjemmeside her.


Vi har kun været her i fire dage men føler allerede, at vi har set hele landet (not the case, obviuosly). Men vi er alle ret eventyrlystne, så der er næsten altid fuldt program, når vi rejser sammen og besøger hinanden os piger.

Et af rejsens højdepunkt so far er uden tvivl vores hike eller mini-safari, hvor vi så de her fantastiske søde små venner og deres unger:
Udover zabraer og fantastisk natur, som jeg tydeligvis er ret oppe at køre over (hah 😃), er der også sket andre spændende ting.

Turen har nemlig ikke helt kun været pleasure for mit vedkommende; jeg havde nemlig aftaler med nogle bureauer i Cape Town med henblik på at komme herned og arbejde. And…

I’m sooo excited, for jeg er nemlig blevet signet med et bureau i Cape Town og skal derned og arbejde nogle måneder til September. Og det er vist rimeligt overflødigt at skrive, hvor meget jeg glæder mig til dét… 😃 Her er lige lidt billeder fra min ultra-korte tur til byen, som jeg heldigvis kommer til at se mere til:
Nu står den på mere sightseeing og senere middag hos en Afrikaans familie, som min veninde kender fra ambassaden. De lokale hernede er enormt åbne og gæstfrie, hvilket passer mig rigtig godt. Jeg har altid været vild med at rejse, fordi det netop giver mig muligheden for at se, udforske og få indblik i fremmede kulturer.


Well, enough for now – I’ll keep you guys posted. 🌺

X, Karen

Comments


bottom of page