top of page

Vitaminer til børn ~ vitaminer jeg giver mit barn på 18 måneder

Jeg får ofte spørgsmål til, hvad jeg giver Atlas af kosttilskud, og hvad man i det hele taget må give til de små. Som udgangspunkt er jeg altid meget påpasselig, når jeg vejleder både børn, gravide og ammende - der skal derfor en personlig konsultation til for, at jeg kan hjælpe på bedst mulige måde. Det, jeg kan gøre er, at fortælle jer, hvad jeg personligt giver Atlas (på 18 mdr.) lige nu.


✨ Vitaminer & Mineraler ✨


♡ Multivitamin til børn: et godt miks af vitaminer og mineraler. Jeg er personligt glad for @biosym Omnimini. Kan knuses og kommes en lille smule i mad eller drikke.

♡ D-vitamin: vigtigt for immunforsvaret bl.a. Helt fra fødslen skal de små have D.

♡ Jern: jern er vigtigt for iltens transport rundt i kroppen og derfor livsvigtigt. Jernmangel kan være skyld i flere ting, herunder hyppige infektioner. Særligt vigtig hvis barnet lider af affektkramper. Det gør Atlas, men jern (Kraüterblut) har hjulpet fantastisk!

✨ Probiotika ✨


Størstedelen (ca. 80-90%) af kroppens immunforsvar sidder i tarmene, og netop derfor er det så vigtigt at styrke tarmfloraen. Særligt vigtigt for børn, der er født ved kejsersnit samt flaskebørn.

Det er en god ide at skifte mellem probiotika-produkter, da man på den måde sikrer at få bakterier fra flere forskellige stammer.


✨ Olier ✨


En god fedtsyre-balance er vigtigt for at kroppen kan optage næring i det hele taget.

♡ Omega-3: vigtig for hjernen og dens udvikling og kroppen i det hele taget.

♡ Omega-6: i form af kæmpenatlysolie, som er et af de lettest optagelige former for Omega-6.

♡ Derudover kokos-, oliven-, avocado-olie mm.


✨ Homøopati ✨


♡ Ferrum Phos. D12: immunstyrkende middel til de små. Særligt hvis tendens til hyppige forkølelser og infektioner samt ved lav feber (< 38,5).

♡ Belladonna: også et fantastisk middel til at bekæmpe infektioner. Gerne sammen med Ferrum Phos. D12 samt ved feber over 38,5.

♡ Argentit Comp. & Infeksin: infektions-, inflammations- og generelt immunstyrkende midler til både børn og voksne.

Hvis du er nysgerrig på dosis mv. så meld dig ind i min FB-gruppe ‘Ziefeldt Sundhed’. 💌


Kærligst, K

Comments


bottom of page